Poraz „Voždova“ na debiju Superlige

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Ekipa Karadjordja iz Topole izborila je prošle sezone istorijski ulazak u elitno drustvo srpske odbojke..

Došao je u dan kada je ekipa iz mesta podno Oplenca izasla na megdan domaćoj ekipi Crvene Zvezde koja je bila veliki favorit pred meč, kao jedan od glavnih kandidata za najviši plasman i ove sezone..

U prvom setu vodila se izjednačena borba ali su domaći iskoristili svoje iskustvo i kvalitetet i poveli sa 1:0 u setovima

Start drugog seta kao iz snova za klub iz Topole sjajni servisi Nemanje Stevanovića i brzo je bilo 1:6 za goste, drzali su Topoljci sve u svojim rukama do vodjstva od 15:19, nakon toga potpuni preokret i uz više kvaliteta uzmu i drugi set, Vozdovi se bude u trećem setu i dobijaju ga u neizvesnosnoj zavrsnici.
4.set je odlučila razlika od 7poena za redom domaćih pri rezultatu 9:9 Beogradjani su vezali sjajnu seriju i zasluženo slavili.

Sledeceg vikenda u Topolu dolazi takodje povratnik u elitno društvo ekipa Novi Sad Manex, ovi je prava prilika da Topoljci napune halu i daju veliki vetar u ledja svojim izabranicima da ostvare premijernu pobedu u Superligi i to na svom terenu!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA