FK Karađorđe posle praznika nastavlja sa takmičenjima !!!

  • Autor: Dragana Marinković

07/05/2021

Topola- Prolećni deo sezone za FK Karađorđe predstavlja gust raspored utakmica, kako za seniore, tako i za omladince. Za samo tri dana odigrana su tri meča, dva seniori i jedan omladinci.


U ponedeljak, 3.5. u utakmici „Podunavsko-šumadijske“ zone 2021. seniori FK Karađorđe gostovali su ekipi FK Borac iz Žabara i savladali protivnički tim rezultatom 0:11(0:5). 

Gostujući tim je pokazao dobru igru i sjajnu energiju što je rezultiralo pobedom. Golove su postigli: Bojan Živanović(5), Uroš Obradović(2), Marko Marković(2), Aleksandar Todorović(1) i Luka Dulanović(1).



U utorak(4. 5) omladinci su odigrali meč 21. kola Druge omladinske lige „Podunavsko-šumadijske“FSRZS protiv tima VGSK iz Velikog Gradišta. Meč se igrao u Topoli, na gradskom stadionu „Radoslav Šilja Tadić“. 

Iako je domaćin vodio u prvom poluvremenu(4:2), nije uspeo da savlada goste, pa je rezultat na kraju utakmice bio 5:7. U sredu(5. 5) seniori FK Karađorđe odigrali su kup utakmicu, u kojoj su ugostili OFK Mihajlovac. Domaćin je na kraju meča slavio pobedu rezultatom 4:1(0:0).

SPORT VESTI GRADA TOPOLA