Fk Karadjordje odlično startovao

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: Filip Marković

Topola- 1.kolo Podunavsko Šumadijske zone-Na stadionu „Šilja Tadić“,u Topoli, fudbaleri Karadjordja su startovali premijernom pobedom protiv ekipe Borac Ralja!

Jako borbena u nekim trenucima i previše agresivna utakmica vidjena je na terenu podno Oplenca. Domaći su krenuli jako ofanzivno od starta sto je rezultiralo pogotkom mladog Puletića za vodjstvo domaćih na poluvremenu od 1:0
Agresivna igra domaćih, dovela ih je do previše zutih kartona nekih i prestrogo dosudjenih..

Drugo poluvreme gosti su pokušavali da stvore iole neku povoljniju šansu, ali im to nije polazilo za „nogom“. Domaći su stvarali velike šanse od kojih izdvajamo šansu Najdanovica koji je glavom sa dva metra posle odličnog centaršuta prebacio gol. Stanojević je imao dobru sansu ali je traljavo šutirao.

Onda je ritam meča utihnuo sve do neverovatnog solo prodora Radenkovića i prelepog pogotka za pogodak koji se ispostavio kao konačan rezultat meča.. Nakon toga bilo je još uzbudjenja pred golom gostiju ali je Radenković loše izveo slobodan udarac sa 18m od gola, i do kraja beležimo solidan šut Blagojevića..

Zasluzeno osvojena tri boda za domaće govori i podatak da gosti iz Ralje nisu stvorili tokom celog meča neku dobru sansu. Igrač utakmice: Nikola Radenković
Gledalaca oko 100..
Izabranici trenera Marinkovića sledeće kolo gostuje Rudaru iz Stamnice.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA