MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Dule Srećković prvi trener FK Karadjordja !!!

  • Autor i foto: Filip Marković

Dule Srećković, prvi trener FK Karadjordja iz Topole, govori o ambicijama, organizaciji i planovima kluba !!

Foto: Facebook-Dule Srećković

Novinar Filip Marković- Da li ste zadovoljni jesenjim delom sezone?
 
Dule Srećković- Jesenjim delom polu sezone nismo zadovoljni. Imali smo veliki problem letos kada je ekipu napustila okosnica ekipe i onda smo morali da stvaramo novi tim i sve to za vrlo kratko vreme da skockamo. Donekle smo uspeli u tome, sada imamo još jedan prelazni rok da ga odradimo kvalitetno i dopunimo selekciju. 
 
 Filip Marković- Da li je prednost tima sto je većina igrača iz Topole? 
 
Dule Srećković- Prednost tima jeste sto su većina igrača iz Topole i u narednom periodu to treba da bude glavna preokupacija da igrači iz Topole ima gde da stasavaju i da se pravilno razvijaju 
I igrači treba da budu zadovoljni sto im njihov klub to omogućava i što klub brine o njima. 
I Topola treba i dalje da bude baza za igrače iz Topole i okoline. 
 
 Filip Marković-  U klubu ima dosta mladih igrača kako je raditi sa njima? 
 
Dule Srećković– Raditi sa mladim igračima je zadovoljstvo, jer ih pratiš iz dana u dan i lepo je videti kad svakim danom neko od njih sve više i više napreduje. 
Mi već sada imamo dva mlada igrača za kojih se raspituju klubovi iz viših rangova takmičenja i mi ćemo kao klub sve učiniti da pomognemo tim momcima da odu da napreduju u svom razvoju i pokušaju da naprave nešto u svojoj karijeri
Topola im je uvek tu i u Topolu mogu uvek da se vrate.  
Novinar Filip Marković– Koji su ciljevi kluba u prolećnom delu sezone? 
 
Dule Srećković– Ciljevi u prolećnom delu prvenstva je i dalje afirmacija većeg broja mladih igrača iz Topole i to je glavni cilj. 
 
Što se rezultata tiče kad radis sa mladom ekipom moramo biti svesni da su oscilacije normalne a mi ćemo se potruditi da ih svedemo na minimum i budemo plasirani u prvoj polovini tabele.
 
Nama rezultati u ovom periodu nisu bitni, bili 5-ti ili 10-ti nama je isto ali nam je bitno da stvaramo igrače i da naši mladi igrači iz Topole idu u veče klubove.
 
A kada se sve poklopi da napravimo stadion koji ispunjava uslove za visi rang mi ćemo lako dovesti par iskusnijih igrača i pojuriti Srpsku ligu !
 
Filip Marković- – Kakva je organizacija u klubu? 
 
Dule Srećković Klub stvarno funkcioniše kao prava sporsta organizacije gde se zna gde ide svaki dinar, sada će se više viditi računa sto se infrasktuktire tiče i da Topola za koju godinu ima stadion da se ne postidi da ugosti i mnogo veće timove. 
 
Klub ima svoj cilj ka njemu ide i nijedan loš rezultat nemože da promeni taj put .
 
A to je omasovljavanje omladinske škole, obezbedjivanje uslova za normalan rad i pružanje deci prilike da postanu pre svega dobri ljudi a pri tom i igrači. – zadovoljno zaključuje Dule !
 
I dodaje, da se igrači redovno isplaćuju i da se nikome ne duguje plata !!!

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ODMAH, ALI ODMAH KLIK NA PESMU