MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

ZLATA ĐURKOVIĆ

Zlata Đurković je srpska pevačica poznata po učešću u muzičkim takmičenjima „Pinkove zvezde“ i „Srećna zvezda“, te rijaliti emisiji „Zadruga 2“.  Rodjena je u Smederevu.  Živi i radi u Beogradu.

Zlata Đurković

Foto: Vlada Novakovic

U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju medicinsku školu, a potom upisala Fakultet političkih nauka u Beogradu. Tri godine je studirala novinarstvo, ali se potom opredelila za Višu medicinsku školu. Jedno vreme je živela i radila u Americi. 

U humorističnoj seriji „Slatko ćoše kođ Đoše“ koja je prikazivana tokom 2012. godine na Televiziji „Pink“ Zlata je igrala Slađu. 

Glavnu ulogu je tumačio pokojni glumac Bogoljub Mitić Đoša, dok su se u ostalim smenjivali Aleksandar Marinković Japa, Nebojša Vojnić Neba, Ivan Žiža Ristić, Zoran Stamenković i Jelena Jovanović. 

Dve godine kasnije ponovo se prijavila za učešće u muzičkom takmičenju. 

Ovog puta, bilo je reč o emisiji „Pinkove zvezde“. Oduševila je članove žirija svojom interpretacijom pesama „Gore od ljubavi“, „Marija Magdalena“, „Gde Dunav ljubi nebo“ i „To mi nije trebalo“.

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE: 063/22-20-23

Do sada je objavila dva singla
„Ovo je kraj“ i „Produžavam“. 

Prvi singl Zlata Đurković je objavila u oktobru 2017. godine pod nazivom „Produžavam“. Reč je o numeri čiji tekst i kompoziciju je sama napisala, a koju je aranžirao Andrej Andrejević. Inspiraciju za ovu pesmu Zlata je pronašla u ljubavnoj priči Slobodana Slobe Radanovića i Lune Đogani u prvoj sezoni rijalitija „Zadruga“.

Iako je „priču“ ispričala iz Lunine perspektive, publika ju je vrlo dobro prihvatila, pa pesma na „Ju Tjubu“ („You Tube“) trenutno broji nešto manje od 900 000 pregleda. 

Polovinom avgusta 2018. godine Zlata je objavila singl „Ovo je kraj“. 

I ovog puta se našla u ulozi kompozitora i tekstopisca, dok je aranžman ponovo poverila Andreju Andrejeviću.

 Spot je do sada na „Ju Tjubu“ pregledalo oko 500 000 ljudi.

 Učešće u rijalitiju „Zadruga 2“ Televizija „Pink“ je u avgustu 2018. godine objavila da će jedna od učesnica nove sezone rijalitija „Zadruga“ biti i Zlata Đurković.

Pevačica je u izolovanoj kući okruženoj kamerama provela punih 290. dana. Po izlasku iz „Zadruge“ priznala je da tu nije uspela da ostvari svoj cilj, a to je da se promoviše kao pevačica. Ipak, dodala je da nije razočarana u organizaciju, nego u načine na koje je htela da svima pokaže svoj talenat.

NAJNOVIJE VESTI-ZLATA ĐURKOVIĆ-PRESS

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE: 063/22-20-23

Pružila joj se prilika za to tokom „Zadrugovizije“ na kojoj je oduševila publiku, žiri i gledaoce svojom interpretacijom pesme Tine Tarner (Tina Turner). 

Pratite Zlatu na društvenim mrežama facebookinstagram a da je  vidite i čujete, tu je Zlatin  youtube kanal.

PRIJATELJI PORTALA

LICE PORTALA

POGLEDAJTE VIŠE>>OVDE