Predstava „Ženski razgovori“ u Jagodini

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Izvor:Kulturni centar Jagodina

Predstava pod nazivom „Ženski razgovori“, nastala po tekstovima Duška Radovića. U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza.  Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

,,Ženski razgovori“
Tekst: Duško Radović
Igraju: Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić, Milan Caci Mihailović.

Prodaja karata biletrnica pozorišta. 

Informacije i rezervacije na br. telefona 035 243863 ili 0648197830

PETAK, 11. NOVEMBAR 2022. U 20:00 – 21:30

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA VESTI GRADA VESTI GRADA JAGODINA