Pejzažna škrinja Srbije u Topoli

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Izložba koja je privukla pre par meseci veliku pažnju u Smederevskoj Palanci, biće održana u rodnom gradu Milice Milovančević u Topoli!

Milica je neko ko već par godinu obara sa nogu publiku likovnih radova, slika raznim tehnikama i svaka slika je posebna na svoj način i dočarava stvarnost.. Milica je itakako aktivna i na planu dečijih radionica gde mališanima prikazuje cake i osnovne pokrete bitne u slikarstvu.

Pred novu izlozbu razgovarali smo sa Milicom..

Koliko ce trajati izložba?

Izložba će trajati 3 dana, slike će biti izložene do 20.7. u kafe restoranu Saher. Mislim da će naši građani moći da uživaju u otvaranju Pejzažne škrinje i u našoj Topoli uz vino i finu muziku.
Da li postoji trema obzirom da se izložba održava u tvom rodnom gradu?

Ne, trema ne postoji kada izlažem, jedino ona pozitivna doza euforije i radosti.
Kakvi su utisci nakon prve izlozbe“Pejzažne Škrinje Srbije“održane u Smederevskoj Palanci?

Utisci su fantastični, ono što me čini ponosnom to su i kritike profesora Fakulteta pedagoških nauka koji su mi bili od velike pomoći. Izložba ima dosta ocena i pohvale publike. Ove godine je fotografija reke Gradac osvojila i zlatnu medalju na drugom foto konkursu koji je održan u Topoli.


Da li će biti novih slika na izložbi?

Neće biti novih slika, izložba će biti prodajnog karaktera. Već imam zainteresovane kupce za pojedine slike pa sam iz tog razloga želela da se izlože i u našem gradu.

A mi vas pozitivno da posetite izložbu, nećete pogrešiti samo će te uživati u čarima slikarstva.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA