VLADA DEKIĆ SE NE PREDAJE

Autor: Saša Prokić

Malo pre Nove godine pevaču Vladi Dekiću hakovan je youtube kanal na kom su se nalazili  njegovi singlovi ali i coveri.

Pevać specifične boje glasa na svakom singlu ima je po nekoliko stotina hiljada pregleda, a i cover sui bili ništa manje posećeni.

Kada je video šta se desilo, pogotovo pred Novu godinu, nije mu bilo svejedno, ali nije dozvolio da ga to zaustavi u novim muzičkim podvizima i odmah je pravilno reagovao.

Otvorio je nov youtube kanal i krenuo u nove muzičke pobede.

Mi ne sumnjamo da će ponovo imati veliki broj pregleda jer pevač takvog glasa, koji je u etradnim krugovima itekako poznat i kao pevač, ali i kao neko ko radi pesme i za druge kolege.

Njegova objava na facebooku “Pošto mi je Youtube kanal pre par dana ugašen, otvorio sam svoj novi kanal, na kome će biti samo moje autorske pesme. Ko želi, može i da ZAPRATI KANAL, puno bi mi značilo .  Unapred zahvalan Vlada Dekić. Živi i zdravi bili ”.

Onda jedan APEL od nas, ako želite dobru pesmu, dobar cover, onda ODMAH zapratite youtube kanal Vlade Dekića –klik OVDE ili na ovaj link https://www.youtube.com/channel/UC6YcZPGrY2404EnFNLolELA

Ali, Vlada Dekić je pokazao da je veliki profesionalac i nikada ne zaboravlja svoje fanove ali i  pratioce našeg portala snimio je novogodišnju čestitku posetiocima našeg portala.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK