U Paraćinu potpisan ugovor za rekonstrukciju i izgradnju dva saobraćajna mosta u Paraćinu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto: Opština Paraćin

Paraćin-Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević i generalni direktor „Puteva AD Užice“, Vladan Stamenić, potpisali su juče u Paraćinu ugovor za rekonstrukciju i izgradnju dva saobraćajna mosta u Paraćinu, koje finansira Švajcarska konfederacija, u sastavu projekta „Izgradnja sistema za odbranu od poplava“.

Kako je tom prilikom rečeno, početak rekonstrukcije prvog saobraćajnog mosta kod srednje škole, u ulici Bore Petrovića, počeće u avgustu, nakon toga i drugog, u Ulici kralja Petra. Vrednost samo tih radova je 2 miliona i 750 hiljada evra. Sa rekonstrukcijom i izgradnjom još 4 pešačka i jednim saobraćajnim mostom kod „Čokolenda“, biće kompletirana čitava investicija, vredna 6 miliona evra. 

Ovim povodom u Paraćinu su boravili i delegacija Ambasade Švajcarske, predvođena Ursom Šmidom, ambasadorom te zemlje u Srbiji, predstavnici Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije, Konsultantske kuće „ŠTUKI“, „SEKO“, AD „Putevi Užice“ i Javnog vodoprivrednog preduzeća „Srbijvode“, kojima su predstavljeni rezultati dosadašnjeg rada u projektu izgradnje sistema odbrane od poplava u paraćinskoj opštini.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA VESTI GRADA VESTI GRADA PARAĆIN