U ĆUPRIJI ODRŽAN 9. MOTO SKUP I DESETOGODIŠNJICA MK IRON BRIDGE !!!

16/09/2021

Ćuprija- Veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz cele Srbije okupio se u Ćupriji na 9. MOTO SKUP-u Mk Iron Bridge.

Foto-MK IRON BRIDGE

Ulice Ćuprije bile su prepune gradjana koji su želeli da fotografišu ili snime ovaj prelep dogadjaj, a takodje, kod popularnog mosta Žuće, okupio se ogroman broj Ćupričana, ali i iz drugih gradova da isprati defile više stotina motora koji su prošli kroz Ćupriju..

Posle defilea bajkeri su se vratili na staro mesto okupljanja, na obali Velike Morave, gde se okupio veliki broj gradjana koji su želeli da se opuste uz odličnu muziku vrhunskih grupa, –

Povezani tekstovi: 9. MOTO SKUP Mk Iron Bridge u Ćupriji !!!

Video: Saša  Prokić – MEDIA PS

  • poput Valentina, Riblje Čorbe, kruševačkog rok benda Hot Dog, kao i ,Het trika”koji je zatvorio ovogodišnji skup bajkera.
U Ćupriji održan 9. MOTO SKUP i desetogodišnjica Mk Iron Bridge2
RIBLJA CORBA U CUPRIJI NA MOTO SKUPU
U CUPRIJI ODRŽAN 9

Foto-MK IRON BRIDGE

Dejan Perić, predsednik MK IRON BRIDGE je rekao za naš portal MEDIA PS: 

“Ovo nije deveti moto skup već obeležavanje desetogodišnice moto kluba. Zbog korona situacije prošle godine nije održan moto skup, i ove godine smo se dogovorili da nastavimo tradiciju, ali uz pridržavanje epidemiloških mera, deljenjem maski na ulazu, dezinfekcijom ruku i držanjem distance spektakularno je obeležena jubilarna desetogodišnica moto kluba”.


Takodje, ovaj skup su uveličala i deca iz hora „DAR“ koja su zajedno sa svojom nastavnicom Majom Nešić pevala pesme i hitove i grupa koje su pevale na skupu, ali i druge stare rok hitove kakvi priliče ovakvom skupu i svojim nastupom su oduševili sve ljude koji su došli na 9. moto skup MK IRON BRIDGE.


Bajkeri iz Ćuprije, MK IRON BRIDGE su odavno poznati kao veliki humanitarci te su i ovu priliku iskoristili da na štandu postave kutiju za sakupljanje pomoći za Urošev život, malog Uroša i njegove korake, i za  i Vuka Golubovića, kojima je potrebna pomoć, i ne sumnjamo da su sakupili dobar deo novca koji će im uručiti.


S željom da se i sledeće godine skupe svi ljubitelji motora na ovom istom mestu, bajkerima iz Ćuprije čestitamo desetogodišnjicu postojanja.

Više fotografija sa Moto skupa možete pogledati (klik)>> OVDE

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA ZANIMLJIVOSTI