Na maturu bez automobila

Izvor: SO Topola

„Na maturu bez automobila” – naziv je kampanje koju sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a čijoj se realizaciji priključila i Opština Topola.

S obzirom da je kampanja usmerena ka unapređenju bezbednosti mladih u saobraćaju, njena realizacija će se u Topoli sprovesti u sredu 11. maja, od 9 časova ispred Srednje škole ,,Kralj Petar I” (Ulica kneginje Zorke). Ono što će svakako privući pažnju mladih i ne samo njih, su simulatori koje je obezbedila Agencija za bezbednost saobraćaja.

Reč je o simulatorima prevrtanja vozila ,,Ražanj” i čeonog sudara ,,Kosa ravan”. Akcija ,,Na maturu bez automobila” se od 10 časova nastavlja tribinom za mlade koja će se održati u sali Srednje škole ,,Kralj Petar I”. Kampanja je otvorenog tipa tako da joj mogu prisustvovati ne samo srednjoškolci već i građani zainteresovani za pitanja bezbednosti saobraćaja i posledica koje mogu nastati nepažnjom bilo kog njenog učesnika.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA