MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Veliko interesovanje za fudbalerku ŽFK „Karadjordje“ iz Topole!!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

Topola- Dobrim igrama u ŽFK „Karađorđe“ iz Topole, kapiten ekipe i najbolja igračica Topolskog kluba, Aleksandra Stanojević, izazvala je veliku pažnju sportske javnosti.

Posle osvajanja dva pehara kupa FSRZ Srbije u zadnje dve sezone i briljantnim nastupima u Prvoj Ligi Srbije za fudbalerku iz Topole se interesuju menadžeri raznih klubova širom Evrope .

Pored velike odanosti klubu,  gde je i kapiten, a pored toga i trener mlađih kategorija, Aleksandra je u velikoj dilemi da li karijeru nastaviti u nekom drugom klubu ili ostati u ŽFK „Karađorđe“. Pauzu u prvenstvu kapiten ŽFK „Karadjordja“  iz Topole, Aleksandra Stanojević iskoristila je  da se potpuno oporavi nakon obnovljene povrede zgloba tokom jeseni.

foto Dragoslav Spasić

Aleksandra Stanojević je dala eksluzivnu izjavu našem novinaru Dragoslavu Spasiću :
   ,,Bile smo u deficitu sa igračkim kadrom pa sam nekoliko kola odigrala povredjena. Sada je sve u redu individualno i sa igračicama treniram već neko vreme. Moje igre nisu prošle nezapaženo pa imam dosta ponuda iz zemlje, a interesovanje su pokazali klubovi iz Rumunije i Grčke. Moj klub se osetno pojačao u zimskoj pauzi sa 5 kvalitetnih fudbalerki. Tako da ću uskoro doneti odluku da li ostajem u Topoli ili se okrećem novim izazovima“.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND- NOVI HIT „NISI TI U GLAVI ČISTA>>klik na PLAY