MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Udruženje ,,Cvrčak “ iz Topole podelilo paketiće deci u hraniteljskim porodicama

  • Autor, foto i video: Dragoslav Spasić

Topola- U prisustvu dece bez roditeljskog staranja koja se nalaze u hraniteljskim porodicama i brojnih gostiju podeljeni su paketići uz prigodan svečani program u Hotelu ,,Oplenac“ u Topoli.

Ovu svečanost su uveličali  Predsednik opštine Dragan Živanović, Predsednik Skupštine Opštine i narodni poslanik Dragan Jovanović koji se obratio skupu .
Izdvajamo izjavu Jovanovića koju prenosimo u celosti :
,,Poslednji dan godine na izmaku po sta7ruom Julijanskom kalendaru provodim na Oplencu uz dobre ljude iz udruzenja hranitelja Crvcak iz Topole kao i decice kojih ima vise od 20 koja su smestena u hraniteljskim porodicama.
 
Broj dece varira iz godine u godinu ali pozivam sve ljude dobre volje da se ukljuce i postanu hranitelji, zbog nedostataka smestaja desetak decice iz nase opstine je smesteno u hraniteljske porodice u drugim opstinama. Danasnji dan nije samo dan kada cemo poklonima i paketima obradovati decicu, vec pre svega govoriti o ideji hraniteljstva plemenitoj misiji ljudi koji zele da pomognu i zbrinu malisane koji su razlicitim spletom okolnosti ostali bez bioloskih roditelja.
 
Ali na svima nama je da im pruzimo svu ljubav i pozelimo srecnu nastupajucu godinu.
Ponosan sam da smo u prostoru hotela Oplenac obezbedili prostor za nesmetan rad udruzenja hranitelja “Cvrcak”gde ce se odrzavati radionice, druziti i mi prijatelji hranitelja a i sami hranitelji. Inace udrucenje “Cvrcak” u ovoj godini puni punoh 10 godina postojanja jedino je u Sumadiji, i zadovoljstvo mi je vece da sam zajedno od pocetka sa hraniteljima i da smo rasli zajedno.
 
Jos jednom srecna Vam svima nastupajuca nasa Srpska nova godina i pomozite i Vi u ovim blagim danima one koji nemaju pa ma kog uzrasta oni bili“
 
Na kraju svečanosti priređen je koktel za sve učesnike .

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND- NOVI HIT „NISI TI U GLAVI ČISTA>>klik na PLAY