MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

U NEDELJU kreće prva fubalska liga u Topoli !!!

  • Autor i foto: Dragoslav Spasić
Broj pregleda: 754

Topola- U nedelju 29. jula prvi tim ŽFK Karađorđe počinje sa pripremama . U 18h će se izvršiti prozivka i održati prvi trening.

Zbog poslovnih obaveza u inostranstvu dosadašnji trofejni trener Srđan Prokić neće više moći da vodi prvi tim, tako da ćemo vas obavestiti ko će biti novi šef stručnog štaba devojaka koje igraju najviši rang fudbala ne samo u Topoli nego i u regionu . Najtrofejnije fudbalerke će i dalje pisati istoriju Topolskog fudbala.

Mlađe selekcije (razvojna liga) će početi priprema u sredu ( 1.avgusta) pod dirigentskom palicom trenera Aleksandre Stanojević koja je i kapiten prvog tima .
Za ovaj stepen takmičenja vlada nezapamćeno interesovanje i već će se pripremama pored devojaka iz Topole pridružiti i fudbalerke iz Aranđelovca i Mladenovca.
Trener Aleksandra Stanojević nas je obavestila da je u toku upis devojaka od 2003-2008 godišta i sve zainteresovane mogu da se jave na tel 065 476 30 27.
Čestitamo devojkama na početku priprema i želimo im da sa uspehom prezentuju klub i opštinu širom Srbije kao i što su činile i do sada.

PRETHODNE VESTI

GRUPA EKSPLOZIV – SANJAM>>klik na PLAY