MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

NASTAVLJENI RADOVI U Donjoj Trnavi na izgradnji SPORTSKOG CENTRA !!!

  • Autor, video, foto : Dragoslav Spasić
Broj pregleda: 655

Topola, D. Trnava-Kao što smo već pisali nastavljaju se radovi u Donjoj Trnavi.

Foto: Dragoslav Spasić

Pod pokroviteljstvom čuvenog privrednika BRATISLAVA MILANOVIĆA, vlasnika Mind Group, koja se ubrzano gradi i zapošljava nove radnike. Gospodin Milanović je rešio da svojim meštanima pokloni prelep sportski centar za potrebe Ofk „Trnava“ a i okoline jer će pored glavnog stadiona postojati i pomoćni teren, kao i tereni za ostale sportove. OFK „Trnava“ će svoje utakmice igrati pod reflektorima u večernjem terminu. 
Takođe, gospodin Milanović planira da to bude mesto gde bi se okupljala omladina, sportisti i rekreativci. U okviru SC će biti bazeni, saune, teretana i još dosta sadržaja gde bi svako našao zabavu za sebe a biće tu i restoran koji će raditi non stop i dok se roditelji druže uz piće, njihovi mališani će se bavili sportom.

Video: Dragoslav Spasić

U toku su zemljani radovi na ravnanju i nivelaciji terena a svake subote će se okupljati dosta mladih ljudi sa traktorima i kamionima koji će raditi na prevozu zemlje i sa nekoliko skipova koji će ravnati teren. 
 
Kordinator na terenu je Boban Živanović, predsednik OFK „Trnave“ i čovek zadužen da se radnici uz mladu prasetinu, jagnjetinu i hladno piće lepo druže.
 
Mi ćemo svake subote biti na terenu i obaveštavati javnost o aktivnostima sa lica mesta.
Pogledajte VIDEO i doživite deo radne akcije vrednih Trnavaca.

PRETHODNE VESTI