MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

RADOVI U TRI SVILAJNAČKA SELA !!!

Predsednik Opštine Svilajnac  Predrag Milanović, posetio je Dubnicu, Proštinac i Bobovo, gde je obišao trenutne radove i iskoristio priliku da razgovara sa predstavnicima saveta mesnih zajednica o budućim radovima:

„Sve radove, koje smo otpočeli u dogovoru sa meštanima, privodimo kraju. Završavamo radove na osnovnoj školi u Dubnici, pomogli smo u sređivanju crkve, koja je skoro proslavila 150 godina postojanja i završavamo vodovodnu mrežu u Dubnici, Proštincu i Bobovu, a u planu je “, izjavio je Milanović.

Vodovodna mreža za ova tri sela se gradi već skoro četiri godine i ove godine će se postaviti priključci za škole, crkve i mesne zajednice, a od sledeće godine će moći da se prikljuće i građani. U ovaj projekat su uložena velika sredstva u partnerstvu sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Milanović kaže da su meštani Proštinca pokazali inicijativu i želju da urede selo, tako da su u toku radovi na sređivanju sale mesne zajednice. Nakon Proštinca, predsednik je posetio i Bobovo, gde su započeti radovi na asfaltiranju jedne saobraćajnice:

„Pored vodovoda, u Bobovu dosta radimo na poboljšanju putne infrastrukture i trenutno asfaltiramo oko 2,5 km puta, a u planu nam je da asfaltiramo još 2 km. Iz budžeta Opštine Svilajnac izdvajamo velika sredstva za lokalnu infrastrukturu i drago mi je da se sve odvija po planu“, zadovoljan je Milanović.

PRETHODNE VESTI

JASMINA RISTIĆNOVI SINGL –„DUGME“