MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

VANDALIZAM U PARAĆINU !!!

  • Autor: Danijela Stojanović
Broj pregleda: 596

Paraćin-10.11. oko 20 h, prema izjavi stanara,  polupana su stakla na prostorijama Opštinskog odbora Narodne stranke u Paraćinu. Predsednik odbora prof. dr Predrag Jašović je za to saznao tek oko 23h. Izašao je na mesto događaja sa novinarkom našeg portala D.S. i pozvao policiju koja je ubrzo stigla i napravila uviđaj.

foto: privatna arhiva

Počinilac je za sada nepoznat. Rukovodeći se vremenom kad je zločin počinjen, predsednik opštinskog odbora ističe očiglednu drskost napadača. Smatra da je u svakom slučaju reč o nesrećno instruiranom počiniocu, bez obzira o kojem je uzrastu reč.

„Simptomatično je da lokal do kancelarije Narodne stranke nije oštećen, dok su na kancelariji, čini se, ciljano oštećena stranačka obeležja. To po sebi dovoljno govori. Opštinski odbor u Paraćinu nastavlja sa svojim akcijama: Jedan potpis menja sve, besplatni pravni saveti, besplatna pomoć učenicima i pripremna nastava za prijemne ispite za studije. Ovaj nemili događaj je samo na nekoliko dana odložio rad odbora u prostorijama, ništa više“ – kaže predsednik i nada se da će počinioci biti brzo otkriveni.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BEND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY