MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

U Jagodini revijalna izložba pasa i mačaka-Royal Vet Pet Happening !!!

  • Izvor: fb Royal Vet

Jagodina-U subotu, 18. maja, uz podršku Veterinarske stanice Jagodina, još jednom organizuje se lepa manifestacija u gradu – Royal Vet Pet Happening!

Toga dana, od 11h na platou ispred AQUA parka održaće se revijalna izložba vaših pasa i mačaka. Prijavite (BESPLATNO) vaše ljubimce, dođite i prošetajte sa njima crvenim tepihom – biraju se najlepše KUCE i MACE Jagodine! 

Dobrodošli su svi psi i mačke, kako rasni tako i mešanci, u potpuno ravnopravnom izboru!

Pitanja i prijave možete slati na email: tanja.milivojevic@royalvet.rs, na telefon 060 610 7383 ili u inbox na Facebook stranici – Royal Canin Srbija. Za prijavu napišite vaše kontakt podatke (email, br. telefona) i kratak opis ljubimca.

Učešće je revijalnog tipa i potpuno je besplatno, a pobednike očekuju lepe nagrade.

Pored centralnog događaja učesnike i posetioce očekuju još i saveti o pravilnoj nezi i ishrani pasa i mačaka, saveti veterinara o prevenciji i lečenju bolesti.

Sve učesnike će slikati profesionalni fotograf a za one koji nisu imali sreće da budu pobednici na samoj izložbi, takmičenje će biti nastavljeno na ovoj Facebook stranici, gde posetioci biraju još troje dobitnika.

Ako niste prisustvovali ili učestvovali na prethodnim manifestacijama koje su organizovane na istom mestu, pogledajte fotografije i prelepu atmosferu sa Pet Happening-a 2018. godine ovde:

http://tiny.cc/3imq6y

PRETHODNE VESTI

BOJAN EL MAESTRO –MILENA!!!