MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Gradsko pozorište „Moravište“ gostuje u Jagodini !!!

  • Autor: media ps

Jagodina-Nakon premijernog nastupa u Ćupriji, Gradsko pozorište Moravište iz Ćuprije prvi put igra s ovom predstavom i u Jagodini.

Predstavu JELISAVETINI LJUBAVNI JADI ZBOG MOLERA je režirao Vladimir Milojević, a igraju, u ulozi Jelisavete Jelena Miletić, Milovana igra Aca Mileusnić, dok Čiču igra odlični Vladan Cvetković. Uloge prodavaca dodeljene su dvojici imenjaka, Marku Boškoviću i Marku Dželatoviću. U ulozi Velinke dobro se snašla zanimljiva Maja Velimirović.

Uloga majke Milovanove dodeljena je Zorici Tanasković, koja je glumom počela da se bavi tek od prošle godine.

 

U ovogodišnjoj sezoni prvi put se pojavljuju i nove glumice, u ulozi Zore, Tanja Mileusnić i Dara opajdara, koju igra Nataša Terzić. Narator je Danijela Janković.

Kakva bi to bila predstava a da nema suflera, Sandre Mladenović, kostimograf je Marija Dimitrijević Urošević, dok je za ton i svetlo zadužen Boban Terzić. Kostime je radila Aleksandra Vujičić.

Ono što je bitno za sve ljubitelje i poštovaoce pozorišta „Moravište“, je da oni gostuju u Jagodini u četvrtak, 30. maja sa početkom od 20 časova u Domu Kulture u pozorišnoj sali.

PRETHODNE VESTI

BOJAN EL MAESTRO –MILENA!!!