MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Akustični koncert jugoslovenske hard rock grupe Kerber u Jagodini !!!

  • Izvor: KC Jagodina
Broj pregleda: 594

Nakon unplugged koncerata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Knjaževcu i Aleksincu – nastup bez struje i u Jagodini.

Hitovi poput Ratne igre, Nebo je malo za sve, Bolje da sam druge ljubio, Mama tata …i drugi, ovoga puta zagrmeće unplugged!

Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Grupa Kerber je aktivna na muzičkoj sceni više od 30 godina. Naziv grupe je ime bića iz grčke mitologije, troglavog psa sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet. Na vrata jugoslovenske rok scene grupa je ušla 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, gde su se pre njih afirmisali bendovi poput „Idola”, „Filma” i drugih. Prve koncerte grupa je održala u niškim klubovima, a često je bila i predgrupa Galije. Album prvenac „Nebo je malo za sve” snimljen je polovinom 1983. godine. Njihovi koncerti u to vreme su bili karakteristični po Sosi, koji je svirao gitaru u obliku sekire, a na bini je gutao i bljuvao vatru. Trideset godina kasnije bend i dalje puni hale i veliki koncertne prostore širom Srbije.

Kerber će zagrmeti u akustičnom prostoru jagodinskog Kulturnog centra 15. decembra u 20:30h! Karte su u prodaji na blagajni Kulturnog centra.

PRETHODNE VESTI

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANU >KLIK NA SVIDA MI SEHVALA