MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Veliko interesovanje mesnih zajednica za Božićni turnir u Despotovcu!!!

  • Autor: Marko Mirković

Despotovac- Tradicionalni peti Božićni turnir u malom fudbalu, Mesnih zajednica opštine Despotovac, uspešno je održan u Hali sportova u Despotovcu. U fudbalskom takmičenju učestvovalo je ukupno 30 ekipa  u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji.

Prvo mesto i nagrada od 80.000 dinara,  pripala je MZ Despotovac 3, dok je drugo mesto osvojila MZ Plažane 2 i treće MZ Medveđa 1. U konkurenciji pionira prvo mesto MZ Despotovac 3, drugo MZ Despotovac 1 i treće MZ Despotovac 2. 
 
„Turnir je obilovao sa dosta zanimljivih i izuzetno kvalitetnih utakmica, sa velikom posećenošću publike skoro svake večeri. U samoj završnici turnira hala sportova bila je prepuna. Turističko – sportska organizacija Despotovac na čelu sa direktorkom Anom Bogdanović i Kancelarija za mlade Despotovac duguju veliku zahvalnost svim Mesnim zajednicama na učešću jer bez njih ovaj turnir i ideja ne bi uspela“.

foto Kancelarija za mlade

„Jedan sjajan događaj i sportska manifestacija koja vraća nadu u sport. Hvala svim učesnicima i publici na učešću i podršci“, stoji na fejsbuk stranici Kancelarije za mlade. 
 
Tokom završne večeri dodeljene su i nagrade u pojedinačnim kategorijama, a prepune tribine i veliki broj učesnika pokazuju da će ovaj turnir živeti i narednih godina. 

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND- NOVI HIT „NISI TI U GLAVI ČISTA>>klik na PLAY