Warning: Declaration of ElementorExtras\Modules\Gallery\Widgets\Gallery::add_lightbox_data_to_image_link($link_html) should be compatible with Elementor\Widget_Base::add_lightbox_data_to_image_link($link_html, $id) in /home/mediaps/public_html/wp-content/plugins/elementor-extras/modules/gallery/widgets/gallery.php on line 858
TOP OD TREŠNJE večeras puca u Despotovcu !!!
MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

TOP OD TREŠNJE večeras puca u Despotovcu !!!

Posle prve predstave, premijerno odigrane u Ćupriji, i nakon veoma uspešnog takmičenja u Malom Crniću, večeras glumci Moravišta igraju predstavu TOP OD TREŠNJE i u Despotovcu.

U predstavi glavnu ulogu, Jaćima Jotića, igra Dejan Aćimović, a pored njega, u predstavi igraju i Danijela Janković, u ulozi Bosiljke Jotić, Aleksandar Mileusnić koji u predstavi igra Živojina Jotića, kao i Marko Bošković, u ulozi Obrena Mijailovića. 

Predstavu režira Vladan Cvetković, profesor matematike.

Za ton i svetlo zadužen je Boban Terzić, dok je kostime radila Marija Urošević a inspicijent je Stefan Trlaković.

Ovom predstavom oni večeras igraju u Despotovcu na MAPS-u, sa početkom od 20 časova, u sali  Centra za kulturu „Sveti Stefan, despot srpski“u Despotovcu.

Sigurni smo da će svi koji budu gledali predstavu, uživati.

Naravno, ono što je bitno, i dalje važi je, da su maske i distanca obavezni, ali to neće sprečiti gledaoce da uživaju u predstavi GP MORAVIŠTE iz Ćuprije.

SPONZOR TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ODMAH NA YOUTUBE-„PILE MOJE“Goran Mladenović>> KLIK>OVDE