Warning: Declaration of ElementorExtras\Modules\Gallery\Widgets\Gallery::add_lightbox_data_to_image_link($link_html) should be compatible with Elementor\Widget_Base::add_lightbox_data_to_image_link($link_html, $id) in /home/mediaps/public_html/wp-content/plugins/elementor-extras/modules/gallery/widgets/gallery.php on line 858
FK RUDAR iz Senjskog Rudnika pokrenuo akciju za prikupljanje sredstava za kupovinu sportske opreme za 22 mala fudbalera !!!
MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

FK RUDAR iz Senjskog Rudnika pokrenuo akciju za prikupljanje sredstava za kupovinu sportske opreme za 22 mala fudbalera !!!

FK RUDAR iz Senjskog Rudnika klub je skromnog budžeta, uprava uz najbolje želje nije u mogućnosti da izdvoji potrebna sredstva i obezbedi adekvatnu sportsku opremu, te zato 22 mališana trenira u svojoj garderobi.

Foto: Senjski Rudnik

Ovaj klub poziva sve one koji to mogu, i žele pre svega, da se pridruže još jednoj  akciji i svojim donacijama pomognu da mališani dobiju makar pristojnu opremu (dresovi, šorcevi, štucne i sve što je potrebno za jednog igrača).

Potrebno je obezbediti 22 kompleta. Do sada je obezbeđeno od tri donatora ukupno 20.000 dinara. U ovoj akciji se neće objavljivati imena i iznosi pojedinačnih donacija, već ukupno prikupljene donacije.

Svi oni koji to žele, mogu da uzvrše uplatu na tekući račun FK Rudar 200-2372070101899-96.

Ovo su klinci koji imaju želju da svojim radom i treniranjem sačuvaju i nastave da razvijaju jedan od najstarijih fudbaskih klubova u Srbiji, FK RUDAR iz Senjskog Rudnika.

Oni su mališani velikog srca, a mi budimo ljudi velikog srca pa ih podržimo!

Njih ne smemo da razočaramo.

SPONZOR TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ODMAH NA YOUTUBE-„PILE MOJE“Goran Mladenović>> KLIK>OVDE