MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Crveni krst Despotovac i Crveni križ Živinice potpisale su Sporazum o bileteralnoj saradnji!!!

  • Izvor, foto : Crveni krst Despotovac

Despotovac-Crveni krst Despotovac i Crveni križ Živinice, Federacija BiH, potpisale su Sporazum o bileteralnoj saradnji koji će se bazirati na Omladini Crvenog krsta, Zdravstvenoj i Socijalnoj delatnosti, Pripremi i odgovoru na nesreće.

Saradnja i razmena iskustva realizovaće se i u svim drugim programskim oblastima koje su od zajedničkog interesa, a naročito u mogućnostima zajedničkog apliciranja na konkursima za različite projekte.

Razmenjivaće se programi i planovi aktivnosti, edukativni i informativni materijali, razmena i poseta stručnih saradnika i volontera iz svih oblasti rada sa ciljem da se ostvari unapređenje rada, bolje razumevanje i prijateljska saradnja.

Sporazum su potpisali Sekretari obe organizacije, Malešević Zoran Sekretar Crvenog krsta Despotovac i Sekretar Crvenog križa Živinice, Nermin Aljić.

„Pri potpisivanju sporazuma upoznali smo se i sa Sekretarom Crvenog križa Tuzla, Seadom Hasićem. Radujemo se i očekujemo izuzetnu saradnju i pre svega PRIJATELjSTVO“, istakli su nam u razgovoru iz Crvenog Krsta Despotovac.

PRETHODNE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE