MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Retko koji grad ima OVAKO DOBRA kulturna dešavanja u junu!!!

  • Izvor: media-ps.rs
Broj pregleda: 260

Ćuprija-Kao da je juče bio 1. januar i da je Dejan Petrović gostovao u ovom prelepom pomoravskom gradu….

Meseci su prošli, otišla je hladna zima , stiglo je proleće i mesec jun. Na samom početku ovog meseca otvoreni su gradski bazeni „Slavija“, PRE SVIH u Srbiji! Čista voda, odlična atmosfera i sunce dovoljan su znak da treba da idete tamo i uživate u bazenu.

Vrhunski koncert gradskog hora „Margi“ pokazao je koliko je Ćuprija grad muzike, a mladi će svojom predstavom pokazati da omladina ovog grada ima i te kako šta da kaže.

Odlične izložbe slika u muzeju „Horeum Margi“ i promocija knjiga u Narodnoj biblioteci „Dušan Matić“ su takodje na listi ponuda koje vredi videti ako živite ovde ili vas put nanese baš u Ćupriju.

Polovinom juna održaće se, sada već tradicionalna, manifestacija koja svake godine privlači  sve veći broj posetilaca. Moto klub IRON BRIDGE organizuje 7. Internacionalni Moto skup koji će se održati u ovom gradu na obali reke Morave. Traje tri dana i sviraće, izmedju ostalih, YU GRUPA i Mladen Vojičić Tifa, kao i drugi manje poznati izvodjači, ali svakako vrlo kvalitetni. Odlična ponuda klope i pića uz super muziku samo su jedan od pokazatelja da ovaj Moto skup treba posetiti.

I na kraju, kao šlag na tortu, Svečana Akademija povodom Vidovdana, i koncert Danice Krstić u Moravskom parku.

Sve ovo je samo par razloga da posetite ovaj lep i miran grad na Velikoj Moravi, a još nije leto ni počelo, i biće tek LETO U ĆUPRIJI, gde će biti odlčna ponuda i manifestacija i drugih dešavanja u ovom gradu.

Dođi u moj kraj!!!! LETO U ĆUPRIJI!!!!

PRETHODNE VESTI