MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

PROMOCIJA KNJIGE Radomira Milojkovića Crevara o FK MORAVA 1918. !!!

  • Autor: Ž. Prokić

Ćuprija- U subotu se održava promocija knjige Radeta Milojkovića Crevara o FK MORAVA 1918 o fudbalskom klubu Morava, od osnivanja pa sve do današnjih dana.

Promocija će biti održana u Sportskoj hali Ada a popularni Rade Crevar će tom prilikom govoriti o raznim fazama ovog kluba, zatim će biti održane revijalne utakmice igrača FK MORAVA 1918 koji nastupaju danas ili su nastupali u ranijem periodu,

Takodje će nastupati i plesna grupa „LA  LUNA“,  a pevaće i graski hor. Pored njih, sviraće i učenici škole za muzičke talente iz Ćuprije.

U toku promocije nastupiće i KUD ŽELEZNIČAR iz Ćuprije čiji će folkloraši uneti zvuke tradicionalnog srpskog folklora i tako uveličati ovaj sportsko kulturni dogadjaj.

Promocija će početi u Hali sportova od 10 časova u subotu , 14. septembra, a pozvani su svi gradjani ovog lepog grada na obali Velike Morave, kao i svi poštovaoci i navijači ovog sportskog kluba kao i svi ljubitelji fudbala iz drugih gradova Pomoravlja a i šire.

Knjiga će takodje biti dostupna u prodaji po ceni od 1000 dinara a ako ste ljubitelj i poštovalac ovog fudbalskog kluba, vredi da je imate u svojoj kolekciji knjiga o sportu.

Dobrodošli u Ćupriju, grad sporta, muzike i kulture !!!

PRETHODNE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE