MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

NOVA SEZONA kupanja na BAZENIMA „SLAVIJA“ u Ćupriji !!!

  • Autor: MEDIA PS / Ž. Prokić

Ćuprija-Kao i prethodnih godina, i ove godine, otvaranje bazena „Slavija“ je otprilike u vreme kada je i kraj školske godine, tj. pred sam početak leta.

Tropske temperature su sada svakodnevnica zato je tu Ćuprijsko more – Bazeni Slavija, koji su najbolje letnje osveženje za tople letnje dane.

                                                Ono što je ostalo ISTO, to su CENE!!!

Na dan otvaranja ulaz će biti BESPLATAN.

Što se tiče cena ulaznica one su nepromenjene. Ulaz će biti kao i prošle godine 200 dinara (uključujući i vikendom tokom celog dana).

Radnim danima od ponedeljka do petka nakon 15 časova ulaz će biti 100 dinara.

Cena mesečne karte je 2000 dinara i naravno svi zainteresovani mogu uzeti sezonsku kartu čija je cena 4000 dinara.

Ljubazno osoblje, mnogo raznih vrsta pića i grickalica, kao i nezaobilazni frižideri sa sladoledom, samo su deo usluga koje se nude na bazenima Slavija.

Tokom cele sezone vas očekuju i razna sportska takmičenja, kako na bazenima, tako i na teniskom terenu, koji se nalazi u sklopu sportskog kompleksa bazena „Slavija“.

Pored toga, tu su i muzika DJ-eva, kao i razne svirke preko celog leta i mnoga gostovanja renomiranih grupa, kao i neizostavna noćna kupanja kad prilike to dozvole, ako bude leto vrelo kao što je zima bila hladna, očekujte mnogo noćnih žurki.

Olimpijski, kao i dečiji bazen sa mnogo letnjih programa za mališane i njihovu razonodu spremni su da dočekaju sve Ćupričane i posetioce iz drugih mesta.

PRETHODNE VESTI

MILAN PETKOVIĆ -„22“