MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

JP „Putevi Srbije“ treba da počnu da rade drugu fazu rekonstrukcije puta Ćuprija-Senje!!!

  • Izvor, foto : N.E.

–JP „Putevi Srbije“ treba da počnu da rade drugu fazu rekonstrukcije puta Ćuprija-Senje, deonica od ulaza u Senje do manastira Ravanica.

Projekat je odobren, a vrednost investicije je 85 miliona dinara. Ovim ćemo da napravimo i moderan put kroz samo selo, a projektom je predviđena izgradnja dva parking mesta: za autobuse i za putnička vozila, i radiće se i jedna staza koja će povezivati ta dva parkinga. Ono što smo dogovorili sa predsednikom Vučićem – da manastir približimo svima koji prolaze kroz Ćupriju ili pored nje, od danas ulazi u završnu fazu realizacije, tako da će put od Ćuprije do manastira biti kompletno završen do kraja 2019. godine. Mi ovim želimo da unapredimo verski turizam, a u sklopu te ideje gradimo i Spomenik caru Lazaru, čiji ćemo postament da završimo ove, a kompletan spomenik naredne godine – saopštio je novinarima predsednik OO SNS Ćuprija Ninoslav Erić „najnoviju informaciju koja mu je javljena iz Beograda“.

Predsednik Erić je u razgovoru sa novinarima, koji je upriličen odmah nakon sednice Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, rekao da će predsednik Vučić uskoro da poseti Ćupriju kako bi i zvanično počela izgradnja fabrike FEKA automotiv, a osvrnuo se i na nedavno održani Ravanelius, festival muzičke izuzetnosti, istakavši ga kao izuzetno uspešan projekat visoke kulture koji „i unapređuje i približava“.

– Festival muzičke izuzetnosti Ravanelius, koji smo organizovali od 4. do 6. jula, pokazao je da imamo puno potencijala da unapredimo i Školu za talente, ali i da približimo naše talente celoj Srbiji. Smatramo da sve ovo što već imamo u obrazovanju, u muzici, sportu i zdravstvu treba da unapredimo i nadgradimo – istakao je Erić podvukavši još jednom da će kampanja ćuprijskih naprednjaka za predstojeće redovne izbore biti pozitivna i da je potrebno „samo da se prezentuje sve ono što je urađeno u ovom mandatu i ono što će biti urađeno u narednom periodu“.


– Što se tiče SNS, nastavljamo sa aktivnostima. Dogovor je da svake nedelje obiđemo po jedno selo. Razgovaraćemo sa meštanima, bićemo na terenu i deset dana ako u nekom selu to bude trebalo. Rešavaćemo probleme meštana, razgovaraćemo o tome šta smo radili i šta ćemo da radimo u narednom periodu, tako da će funkcioneri stranke biti na terenu. Radićemo sa svim mesnim zajednicama, a naravno i u gradu ćemo na štandovima da informišemo građane o tome šta smo radili i šta ćemo da radimo – zaključio je Ninoslav Erić, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ćuprija i prvi čovek ćuprijske opštine.

PRETHODNE VESTI

BOJAN EL MAESTRO –MILENA!!!