MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

BIOSKOPSKI repertoar u Ćupriji otvaraju crtani filmovi za najmladje i hit film Akvamen !!!

  • Izvor: Ustanova Kulture Ćuprija

Ćuprija-Ovogodišnji bioskopski repertzoar Ustanova kulture Ćuprija  započinje filmovima Snežna kraljica, Ralf i Akvamen.

Pretprodaja karata za sve projekcije kreće u utorak 15.01.2019. u holu muzičke škole u standardnim terminima 13-16 i 17-19 časova. Cena karte je 250 dinara.

                       Animirana avantura “RALF RASTURA INTERNET – RAZBIJAČ RALF 2” (RALPH BREAKS THE INTERNET – WRECK IT RALPH 2)

U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.

Režija: Phil Johnston, Rich Moore / Reditelj sinhronizacije: Vladimir Petrović

Glasovi: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain…  

Scenario: Phil Johnston, Rich Moore

Žanr: Animirana avantura

Studio: Disney

Trajanje: 112 minuta

Početak projekcije-16 časova

            Animiran film: SNEŽNA KRALJICA – SVET OGLEDALA  3D  (RUS, 2018) SINHRONIZOVANO!

Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.

Režija: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin

Žanr: animirani, komedija, avantura

Dužina trajanja: 80 min

Početak projekcije-18 časova

                                                               Film-AKVAMEN

Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca. Orma (Ocean Master) glumi Patrik Vilson, Amber Hard glumi kraljicu mora Meru, a Vilijan Defo je Akvamenov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oskar® Nikol Kidman glumi kraljicu Atlanu, dok je Temuera Morison preuzeo ulogu Akvamenovog oca.

Akvamen je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Džejson Momoa a film je režirao Džejms Van.

Originalni naslov:Aquaman
Početak prikazivanja filma:13.12.2018
Dužina trajanja filma:143 min
Država/Godina:USA/2018
Žanr:akcija, avantura
Glumci:Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman
Režiser:James Wan
Distributer:

Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

Početak projekcije-20 časova

 

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY