MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Za izbore u Mionici SNS prva predala izbornu listu!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

Opštinski odbor Srpske napredne stranke danas je predao Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu za vanredne lokalne izbore koji će se održati 24. decembra u Mionici.

Lista „Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka“ će biti prva na glasačkom listiću, a kandidat za predsednika opštine je Boban Janković, nekadašnji predsednik opštine Mionica i trenutni predsednik Privremenog organa. Na listi koju je podržalo ukupno 500 građana, nalazi se 39 kandidata za odbornike Skupštine opštine Mionica.

„Ovi izbori su jako važni za Mionicu, jer građani odlučuju kako će živeti u budućnosti. Oni imaju dve mogućnosti, da izaberu modernu Mionicu ili da je vrate u prošlost kada su vladali oni koji su je degradirali i doveli do ivice bankrota. Verujemo u bolju budućnost i napredak Mionice. Cilj nam je da od Mionice napravimo mesto povoljno za investitore, da smanjimo nezaposlenosi, osnažimo stanovništvo i ostvarimo privreni rast, kako bi Mionica bila u rangu sa razvijenim opštinama.“, istakao je Janković.

NAJNOVIJE VESTI

MOJITO BAND- NOVI HIT „NISI TI U GLAVI ČISTA>>klik na PLAY