MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

TREĆU godinu zaredom Kancelarija za mlade Čačak učestvuje u akciji “Osmeh na dar” !!!

  • Izvor, foto: KZM Čačak
Broj pregleda: 205

Čačak-Kancelarija za mlade Čačak učestvuje u akciji “Osmeh na dar” već treću godinu zaredom. Cilj ove akcije bio je prikupljanje materijala za pravljenje paketića za bolesnu i socijalno-ugroženu decu. 

„Akcija je imala jako veliki odziv. U svim osnovnim, srednjim školama, vrtićima i fakultetima, brojnim sportskim školicama, školama jezika bile su postavljene kutije u kojima su se mogli prikupljati slatkiši, grickalice, pribor za školu i igračke. Vredni volonteri Kancelarije za mlade su potom sav prikupljeni materijal odnosili u Omladinski klub, odakle su svi paketići sortirani na muške i ženske. Moramo se pohvaliti da smo ove godine oborili dosadašnje rekorde sa pripremljenih preko 500 paketića, od kojih je prvih 100 otišlo u Manastir Banjska na Kosovu i Metohiji“.

„Dodela paketića planirana je za subotu, 05. januar u Domu kulture, gde će volonteri Kancelarije za mlade zajedno sa članovima Kola srpskih sestara deliti kako paketiće za najmlađe, tako i pakete hrane i higijene za socijalno-ugrožene porodice.
S obzirom da je spisak onih koji su ove godine učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji predugačak, ovim putem se zahvaljujemo svima onima koji su bar malim delom doprineli istoj, donirajući sredstva za paketiće i time bez sumnje omogućili da i ove godine izmamimo osmeh više“, izjavio je Dušan Radojević, član Gradskog veća za mlade i kulturu grada Čačka.

PRETHODNE VESTI

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANU >KLIK NA SVIDA MI SEHVALA