MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

U Gornjomilanovačkom bioskopu-Filmovi za sve generacije!!!

  • Izvor: KC G. Milanovac
Broj pregleda: 364

G,Milanovac- Stigla je jesen, a sa njom kraći i hladniji dani. Da biste se zagrejali, isplakali ili nasmejali tu su filmovi šarenog spektra  !!!

Domaći film: ZLOGONJE

ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu.
Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

Utorak, 9. oktobar 2018. u 18 časova
Sreda, 10. oktobar 2018. u 18 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara

Originalni naslov: Zlogonje
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: MKD, SRB/2018
Žanr: avantura, fantazija
Glumci: Mihajlo Milavic, Silma Mahmuti, Jelena Djokic
Režiser: Rasko Miljkovic
Distributer: Taramount film

Film: The Nun—-STAROSNA PREPORUKA / 16 godina

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan će poslati dva sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Utorak, 9. oktobar 2018. u 20 časova
Sreda, 10. oktobar 2018. u 20 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara
Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Anabel” i „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Originalni naslov: The Nun
Dužina trajanja filma: 96 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: horor, triler
Glumci: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons
Režiser: Corin Hardy
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

Animirani film: TAJNE AVANTURE MAČAKA
sinhronizovan na srpski

Blanket je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Kejpom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Kejp je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom mačkom Breskvotopijom.

Četvrtak, 11. oktobar 2018. u 18 časova
Petak, 12. oktobar 2018. u 18 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara

Originalni naslov: Cats
Dužina trajanja filma: 105 min
Država/Godina: CHN/2017
Žanr: animirani, avantura
Režiser: Gary Wang
Distributer: 2i Film

Film: TEŠKA VREMENA U EL ROJALU

El Rojal je hotel pun misterija i tajni, oronulo mesto na reci Taho, na granici između dve države Kalifornije i Nevade. Radnja fillma je smeštena u El Rojal hotelu u kome odseda sedam stranaca sa misterioznim tajnama. Tokom jedne sudbonosne noći, svi će imati poslednju priliku da se iskupe… pre nego što sve ode dođavola. Džef Bridžis, Kris Hemsvort, Džon Hem, Dakota Džonson i Sintija Erivo predvode sjajnu glumačku ekipu u filmu „Teška vremena u El Rojalu“.

Scenario i režiju filma potpisuje Dru Godar, a „prijavljivanje“ u ovom hotelu počinje od 4. oktobra, kada će publika imati priliku da pogleda film „Teška vremena u El Rojalu“ u bioskopima širom Srbije!

Četvrtak, 11. oktobar 2018. u 20 časova
Petak, 12. oktobar 2018. u 20 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara

Originalni naslov: Bad Times at the El Royale
Dužina trajanja filma: 140 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: triler
Glumci: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth
Režiser: Drew Goddard
Distributer: MCF MegaCom Film

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY