MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Preusmeravanje sredstava za izmirenje obaveza u opštini Lučani !!!

  • Autor: Ljubica Sokić
Broj pregleda: 412

LUČANI – Sednica Opštinskog veća održana je danas u Lučanima. Na dnevnom se našlo razmatranje predloga rešenja o preusmeravanju budžetskih sredstava na izmirivanje neplaćenih obaveza najpre za dodatne radove tokom rekonstrukcije dečijeg vrtića „Naša radost“.

Takođe, izvšeno je i preusmeravanje sredstava za izmirenje obaveza za privremene i povremene poslove za povećan obim posla pri upisu u matične knjige, kao i za legalizaciju objekata na teritoriji opštine Lučani, za aktivnosti JKP „Komunalac“ i za izmirenje obaveza za javnu rasvetu naseljenih mesta opštine.

Veće je donelo odluku o izmeni finansijskog plana i programa FK „Dragačevo“Guča u delu koji se odnosi na vraćanje sredstava koja nisu korišćena po predviđenom planu i korišćenju drugog dela sredstava od oko 220 hiljada koja se uklapaju u zakonske okvire plana. Veće je na sednici izvršilo i izmene članova Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima.
Na ovoj sednici, razmatran je i odbijen zahtev grupe građana za ukidanje fiksne naknade od 150 dinara koju naplaćuje JKP „Komunalac“Lučani.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY