MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Kulturni centar G. Milanovca je dobitnik Zlatne plakete Saveta makedonske nacionalne zajednice u Republici Srbiji!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

ČAČAK/GORNJI MILANOVAC – Savet makedonske nacionalne zajednice u Republici Srbiji dodelio je Kulturnom centru Gornji Milanovac Zlatnu plaketu, za izuzetan doprinos u radu i afirmaciji Udruženja Makedonaca Moravičkog okruga.

Najvrednije priznanje Nacionalnog saveta makedonske zajednice u Srbiji isključivo se dodeluje istaknutim pojedincima i organizacijama za doprinos u radu Saveta.
 
„Zlatna plaketa rezultat je dugogodišnje plodotvorne saradnje Udruženja Makedonaca Moravičkog okruga i Kulturnog centra“.
Sve aktivnosti koje je Udruženje, na polju kulture, organizovalo proteklih godina uspešno su realizovane isključivo zahvaljujući Ustanovi za kulturu, umetnost i vanškolsko obrazovanje iz Gornjeg Milanovca,“ istakao je Slave Gruevski, predsednik Udruženja Makedonaca Moravičkog okruga i član Saveta makedonske nacionalne zajednice u Srbiji.
 
Inače, najvrednije priznanje Makedonskog saveta u Srbiji, osim Kulturnog centra, ove godine je među brojnim institucijama kulture dobilo i Lutkarsko pozorište iz Niša.  

PRETHODNE VESTI

NAJNOVIJE VESTI

MOJITO BAND –NE ZNA ONA!!!