MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Juniorke ŽFK Sloga 036 odigraće prvenstvenu utakmicu sa ekipom Velike Plane !!!

  • Autor/foto : Ljubica Sokić
Broj pregleda: 637

KRALJEVO – Juniorke ŽFK Sloga 036 odigraće prvenstvenu utakmicu sa ekipom Velike Plane u okviru četvrtog kola RLS, na gostujućem terenu, u nedelju, sa početkom u dvanaest časova i trideset minuta, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Trener Kraljevčanki, Dejan Đilas kaže da predstojeći susret neće biti lak, jer su devojčice iz protivničkog tabora veoma dobro uigrane.

„Očekuje nas teško gostovanje, ali dosta smo trenirali, radili na taktici, pa verujem u pozitivan ishod meča. Moram ponoviti da je neophodno da timskim duhom, borbenošću i ofanzivnom igrom u gostima dođemo do cilja, a to je pobeda“, kazao je šef stručnog štaba mladih fudbalerki iz grada pored Ibra.

Kapitenka ŽFK Sloga, Jovana Paunović, koja je u proteklom kolu proglašena za najbolju igračicu, je veliki optimista uoči duela sa Velikom Planom.

„Spremne smo za sutrasnji okršaj. Kao i uvek, daćemo sve od sebe. Nećemo se braniti, naprotiv, moramo napadati protivnice što će nam, nadam se, doneti nova tri boda“, navela je ona.

Inače mlade Kraljevčanke za sada imaju maksimalan učinak, tri pobede u isto toliko utakmica.

PRETHODNE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE