Ulazimo u sam finiš prvog dela sezone !!!

02/12/2020

Još tri kola ostala su do odlaska na zimsku pauzu, a Crvena zvezda će, po svemu sudeći, već ovog vikenda i matematički osigurati titulu jesenjeg prvaka.


Crveno-beli gostuju ekipi Zlatibora u Užicu, a samo poraz šampiona u toj utakmici, uz pobedu Partizana nad Čukaričkim mogao bi ovu Zvezdinu promociju da odloži, ali to se čini kao “nemoguća misija“, s obzirom da je Zvezda neporažena na domaćoj sceni od početka sezone. Crvena zvezda u ovom trenutku ima devet bodova više od drugoplasiranog Partizana, ali ono što joj ide dodatno u prilog je i to što crno-beli imaju teži raspored do kraja jesenjeg dela sezone, prenosi sportske.net Jer, posle meča sa Čukaričkim, Partizan će gostovati sve boljoj ekipi Voždovca, a potom u poslednjem jesenjem kolu dočekati Mladost iz Lučana.


Za to vreme, Zvezda će, posle Zlatibora, imati još jedan meč sa ekipom iz začelja tabele, biće to ekipa OFK Bačke, koja će u 18. kolu doći na ‘Marakanu“, a nešto teži posao za Zvezdu očekuje se pred zimsku pauzu, kada će gostovati ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu. Kakva je vaša procena, koju će bodovnu prednost Zvezda odneti na zimsku pauzu, veću, manju, ili će ostati ovih devet bodova razlike? 17. kolo

Partizan – Čukarički
Zlatibor – Crvena zvezda

18. kolo

Crvena zvezda – OFK Bačka
Voždovac – Partizan

19. kolo

Partizan – Mladost
Metalac – Crvena zvezda

SPORT