Uglješa Ilić, kapiten OK Karađorđe o takmičenju u Kupu Srbije i aktuelnim utakmicama u Prvoj ligi Srbije !!!

  • Autor: Dragana Marinković

12/12/2020

U subotu su odbojkaši Karađorđa, u utakmici Prve lige, ugostili ekipu Smedereva koju su dobrom i sigurnom igrom savladali rezultatom 3:0(25:11; 25:14; 25:17).Ove nedelje Voždove očekuju dva meča. 


to: Uglješa Ilić /Dragana Marinković

U Topoli u sredu gostuje Spartak iz Ljiga a već za vikend Karađorđe odlazi u Leskovac na meč sa  ekipom Dubočica.U poslednjem kolu prvog dela prvenstva 26. decembra, Karađorđu u goste dolazi ekipa Novog Sada.

O takmičenju u Kupu Srbije, kao i o zadnje tri utakmice u prvom delu prvenstva govorio je zvanično jedan od najboljih servera (as servis) i najboljih poentera (poeni) u dosadašnjem takmičenju u Kupu Srbije, kapiten Karađorđa Uglješa Ilić:

„Nakon poraza u revanš meču četvrtfinala Kupa Srbije od Partizana rezultatom 3:0, završili smo naše takmičenje u Kupu Srbije za ovu sezonu. Bilo je to zaista jedno lepo iskustvo za sve nas u klubu:igrače, upravu kluba kao i sve ljude oko kluba.


Postigli smo veliki uspeh i samim plasmanom u četvrtfinale i pobedom u prvom meču nad ekipom Partizana. Gotovo ravnopravno smo se nosili sa superligaškim ekipama i to je, ja mislim, izvanredan pokazatelj da se naš klub kreće u dobrom smeru. Kup je sada iza nas, okrećemo se nastavku takmičenja u našoj Prvoj A ligi. Već smo odigrali jednu dobru utakmicu protiv ekipe Smedereva u kojoj smo savladali protivnika rezultatom 3:0. Naredni meč bi trebalo da igramo već u sredu protiv ekipe Spartak iz Ljiga, ukoliko se nešto ne promeni u rasporedu.

To je u ovom trenutku za nas jako važan meč.Potom idemo na „vruće gostovanje“ neugodnoj Dubočici iz Leskovca, sa kojom smo se nadmetali i prethodne sezone u nižem stepenu takmičenja, i za koju moram da kažem da u svojim redovima poseduje i igrače iz inostranstva i nisu ni malo naivan protivnik, iako trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Potom, kao šlag na tortu, u poslednjem kolu polusezone, dolazi nam ekipa Novog Sada, takođe derbi meč sa jednim od pretendenata za ulazak u Superligu Srbije na kraju sezone.Ali idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu i težimo pobedi u svakom meču pred nama i što boljem plasmanu na tabeli Prve A lige „Sve mečeve možete pratiti na YouTube kanalu OK Karađorđe.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA