Iz Francuske stižu potvrde, Nejmar je poručio čelnicima PSŽ da se neće vratiti u klub-Pet razloga zašto je tako !!!

21/06/2019

Sukob sa ocem dovoljna potvrda da nema nameru da odustane…Iz Francuske stižu potvrde, Nejmar je poručio čelnicima PSŽ da se neće vratiti u klub i da se što se njega tiče, jedino rešenje može naći u pregovorima sa Barselonom.

Foto: printsreen-youtube

Odbio je i rođenog oca koji ga je ubeđivao da ne može tako da se ponaša i da ima ugovor, ali „Neju“ je dosta svega. On neće više igrati za PSŽ, a u Brazilu mediji navode pet razloga.

1. Prvi je neprijateljstvo sa saigračima u klubu, Kavani je vođa drugog klana, većina igrača voli Urugvajca i na njegovoj su strani još od one frke oko izvođenja penala. Kavani ostaje, potpisaće doživotni ugovor i Nejmar je to shvatio kao poruku.

2. Nije u dobrim odnosima sa Al-Kelaifijem koji ga optužuje da osim što se ponaša kao rok zvezda, ne opravdava novac koji je plaćen, premalo trenira, a imao je dosta uticaja u smenjivanju, ili bolje da kažemo „miniranju“ prethodnog trenera Emerija.

3. Nejmar je navodno zapanjen odsustvom kvaliteta u Francuskoj, mali stadioni, malo publike, protivnički igrači ne biraju sredstva, izložen je grubim nasrtajima, sudije ga ne štite, zato je često povređen.




4. Ljut je i na doktore koji ga neadekvatno leče, njih krivi za dužinu oporavka, zbog toga često lekari brazilske reprezentacije o Nejovom trošku dolaze u Pariz kako bi nadgledali terapiju.

5. Mbape i ostali mladi igrači preuzimaju glavnu reč, prva zvezda Francuske traži veću odgovornost, za razuliku od Nejmara, Mbape nije baš veliki fan Tomasa Tuhela i misli da Nemac popušta starijim igračima, pre svega Brazilcu.

Zbog svega to Nejmar hoće posle dve godine u Barselonu, ima velikog saveznika u Mesiju i Suarezu, Katalonci traže dogovor, a Nejmar se oporavlja od povrede u Brazilu i poručuje da se neće pojaviti u Parizu na prozivci…

U Brazilu mediji tvrde da je spreman da rizikuje karijeru, da je navodno rekao da će ostaviti fudbal, ali da više neće igrati za PSŽ.

SPORT