DRUGOG DANA mundijala u Rusiji puno iznenadjenja !!

  • E.K.P media-ps.rs

16/06/2018

Drugog dana Mundijala u Rusiji, odigrane su tri utakmice.  Pored dobre igre koja predstavlja draž fudbala  viđena su iznenadjenja  na jednoj utakmici kao i  veliki broj golova na drugoj utamici.

Egipat i Urugvaj prikazali su lepu igru koja nije krunisana golovima sve do pred kraj utakmice. Naime, Egipat je pružio izuzetno jak otpor favorizovanom Urugvaju koji je je tek pred kraj utakmice uspeo da slomi otpor Egipćana i pobedi sa 1-0.

 Šanse Urugvaja redjale su se jedna za drugom zadnjih 30 minuta ali je je ekipa  Egipta poklela tek u 89. minutu, kada je posle slobodnog udarca sa leve strane Himenez dao go glavom.

U ovoj grupu u drugom kolu sastaju se Urugvaj i Saudijska Arabija i Rusija i Egipat.

Na drugoj utakmici Maroko-Iran došlo je do pravog iznenadjenja i pobeda Irana u nadoknadi vremena, tačnije, u 94. minutu. Naime, Maroko je od samog početka igrao napadački, ali gola nije bilo jer je zid Irananaca bio za Maroko neprobojan.

Pobedu Irancima doneo je Buaduz autgolom u 4. minutu nadoknade vremena i ostavio Maroko na kolenima a Iranu doneo tri boda.  

U ovoj grupu u drugom kolu sastaju se Portugal i Maroko, i Španija protiv Irana.

Utakmica na kojoj je vidjeno mnogo golova i koja je bila lepa za gledanje sa puno šansi je Portugal-Španija. Oba tima su igrala otvoreno, bez kalkulacija, ali se Ronaldo proslavio sa tri gola što je ujedno njegov 51. het trik u karijeri.

Golove za Španiju su dali Dijego Kosta u 24 minutu, Kosta u 55. minutu i Načo u 58. minutu.

Za Portugal je golove dao Ronaldo, u 4. minutu, 44.  i u u 88. minutu utakmice prelepim golom iz slobodnog udarca.

Utakmica je i pored velikog broja golova završena blago rečeno, najpravednije, nerešenim rezultatom, 3:3.

U ovoj grupu u drugom kolu sastaju se Portugal i Maroko, i Španija protiv Irana.

SPORT