Današnja vest dana u Madridu – Kristijano Ronaldo želi da napusti Real!!

  • Izvor: sportske.net

15/01/2018

Portugalcu prekipelo, želi da ode, ali da li će ga hteti tamo? 

Današnja vest dana u Madridu – Kristijano Ronaldo želi da napusti Real!

ko je potvrdio dobro obavešteni list As, Portugalac je spreman da napusti klub posle devet godina, pošto je razočaran ponašanjem Florentina Pereza.

Navodno, prvi čovek kluba nije ispunio obećanje posle pete osvojene „Zlatne lopte“ da učini Ronalda jednako plaćenim kao što je Mesi u Barseloni.

Argentinac je krajem prošle godine potpisao novi ugovor sa Barselonom, a tada je pao i dogovor da će Ronaldo dobiti novi ugovor kojim bi dobio takođe veća primanja, a za uzvrat je obećao da će se penzionisati na „Santjago Bernabeu“.

Ipak, As tvrdi danas da je Ronaldo spreman da se vrati u Mančester junajted, u kom je igrao od 2003. do 2009. godine.

Međutim, problem je u tome što je na pragu Old Traforda Aleksis Sančez, pa deluje da Žoze Murinjo ima drugačije planove.

Jasno je da bi, kako god to glupo zvučalo, Ronaldo u tom slučaju bio višak, pošto bi Sančez gotovo sigurno igrao na levom krilu u Murinjovoj omiljenoj formaciji 4-2-3-1.

Murinjo i Ronaldo posle rastanka u Realu nisu baš u najboljim odnosima, javna je tajna da zajednički agent Žorž Mendeš pegla stvari između njih dvojice.

Ako dođe Sančez, o čemu danas bruji ostrvo, teško da bi Murinjo odlučio da ima takva dva krila, jednostavno, sa Lukakuom kao centarforom, to bi bilo previše ofanzivno za njegov stil igre.

Na sve to, postavlja se i pitanje kome bi pripala velika „sedmica“, kako bi se uklopila takva dva igrača koja igraju na sličnim pozicijama. Istina je da su obojica igrača ranije igrala upravo na desnom krilu, ali već godinama unazad su prekomandovani na drugu stranu terena.

Bez obzira na sve, Ronaldo ipak pritiska Real Madrid, možda samo na ovaj način želi da skrene pažnju Florentinu Perezu i da pokaže kolika je i on veličina i da ga primora na novi ugovor.

Podsetimo, PSŽ je takođe opcija, mada je letos stigao Nejmar, tako bi u opticaju mogla da bude samo neka ludačka trampa koju Perez upravo i želi.

SPORT