MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

TEATRO BEND-KRAGUJEVAC

TEATRO BEND je osnovan 23. decembra 2017. godine. I po mnogo čemu su karakteristični  ali pre svega jer su svi članovi benda veoma mladi. Njihovi nastupi su šarenoliki u svim žanrovima muzike, od narodne, preko turbo folka, popa, roka do drugih muzičkih pravaca .. Iako mladi, veoma su ambiciozni i što je veoma bitno, ozbiljno razmišljaju da uzrdrmaju našu muzičku scenu, zato što prate sve  muzičke trendove.

 SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVI TE: 

064/000-53-06

 Na početku, muzika im je bila svima kao zabava i hobi. 

U odnosu na ovo što su postali sada, na početku  nisu toliko ozbiljno gledali na celu stvar,  više su gledali na druženje nego na ozbiljnost i dalje vežbanje, napredovanje.

Takodje, bend nije imao iste planove, dolazilo je dosta puta do izmena, naravno dok se nije sklopila  dobra ekipa za ozbiljno bavljenje muzikom.

Tada su  počeli da funkionišu onako kako dolikuje jednom ozbiljnom bendu, a to znači- od repertoara do stajlinga i svega ostaloga da bi to doveli na neki nivo koji sada imaju, ali naravno i dalje teže  ka daljem napretku.

ČLANOVI BEND-a:

-Aleksandar Lelović- solo klavijature


-Milos Djordjević-pratece klavijature 


-Budimir Milosavljević-bubnjar


-Marko Marković-gitara


-Julka Senić-vokal


-Ljubomir Leskić-vokal

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVI TE:  064/00053-06

 

Danas nastupaju širom Srbije u veoma prestižnim klubovima i gde god  da su gostovali, jer  zbog svoje mladosti i energije na nastupima ostavljaju takav trag da su ponovo rado vidjeni.

 SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVI TE: 

064/000-53-06

Samo jednim klikom pratite nas i na društvenim mrežama facebook, instagram a da nas  vidite i čujete tu je naš  youtube kanal  .

>>PRIJATELJI PORTALA<<

BOJAN EL MAESTRO –MILENA!!!