MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

DAVOR LAZIĆ

Davor Lazić je rođen 1985. godine. Ovaj mladi autor piše i komponuje kako za sebe tako i druge.

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI AUTORSKIH PESAMA KAO I SARADNJU POZOVITE :  064/035-73-79

Muzika u njegovom životu ne predstavlja puko zabavljanje sebe i drugih već način da dodje do sebe, a tako i onih koji ga slušaju. 

Kao neko ko je od malih nogu tražio način da se izrazom odvoji od svih danas Davor autorskim pesmama traži isti taj put. Donekle uspeva.

 Muzikom, svakako.

 

Foto: Davor Lazić

Saradnja sa mnogim muzičarima, za koje će vreme pokazati da su muzici dali mnogo, Davora postavlja na posebno mesto ovovremenskih stvaralaca. Iskrenost u tekstovima koje piše svrstavaju ga u grupu ljudi koji veličaju ljubav i ne pristaju na kompromis kad je ona u pitanju.

Otvoren za saradnju, zatvoren kad je diskrecija između njega i saradnika u pitanju. Poslovni dodir Davora i najboljeg novosadskog benda Talasna dužina otvorilo mu je mnoga vrata pesmom „Zar i posle tebe“.

Foto: Davor Lazić

Time on ne smatra da je kraj kad je estrada u pitanju jer je još mnogo toga što ima da ponudi.

Ponosan je na mnogo toga urađenog u svojoj stvaralačkoj karijeri, ali o svemu tome bi trebalo sa njim, družeći se sa njim. Nije rad da se piše o tome.

Mladi bendovi, pevači u Davoru ćete sigurno naći svog budućeg kolegu, tekstopisca, kompozitora, aranžera. Ukoliko bilo ko želi doći do njega, jednostavno je.


ZA SVE INFORMACIJE U VEZI AUTORSKIH PESAMA KAO I SARADNJU POZOVITE :  064/035-73-79

Samo jednim klikom pratite  kantautora Davora Lazića na društvenoj mreži  Facebook, a da vidite i čujete tu je njegov youtube kanal

>>PRIJATELJI PORTALA<<

KLIK  NA SLIKU

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANU >KLIK NA SVIDA MI SEHVALA