MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Uhapšeni Kragujevčani zbog trgovine ljudima i ucena!!!

  • Hronika Srbije
Broj pregleda: 389

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. B. (1995) i Š. B. (1987) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Zbog sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili isto krivično delo, u saradnji sa Policijskom upravom u Kraljevu uhapšena je A. P. (1999), kao i R. V. (1998), oboje iz Kragujevca.

Kako se sumnja, S. B., A. P. i R. V. su, od februara do aprila ove godine, uz pretnje petnaestogodišnju Kragujevčanku za novac podvodili starijim muškarcima koje su sami pronalazili. Sumnja se i da je taj novac S. B. prisvajao za sebe, zbog navodnog novčanog duga koji je potraživao od rođaka oštećene.

Š. B. se tereti da je u protekla dva meseca istu maloletnicu primoravao na seksualne odnose sa njim i pretio da će je fizički napasti, kao i članove njene porodice ukoliko ne pristane, a nekoliko puta je i pretukao.

Takođe, kako se sumnja, on je devojku ucenjivao kompromitujućim snimkom koji je policija pronašla u njegovom telefonu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY