MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

VUKA VIOLINA je ime koje će se često pominjati na estradi !!!

  • Autor: Saša Prokić

Vuka Djurdjević je dvadesetsedmogodišnja Novosadjanka koja spada u red muzičara koji iza sebe imaju visoko muzičko obrazovanje, tačnije, diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek violina.

Vuka je violinistkinja  koja svira sve muzičke žanrove, a koja je nedavno snimila i svoj prvi cover u, kako ona kaže, poluelektonskom pravcu. U originalu u ovaj instrumental izvodi Lindsey Stirling.

Možda je bas Lidsey postala uzor ovoj mladoj 27- godišnjoj Novosadjanki koja želi da krene njenim stopama i napravi uspešnu karijeru kako na našoj, tako i svetskoj sceni..

Da radi na sebi to je pokazala je svojim prvim coverom koji je uradila u studiju  VAV , za zvuk je zadužen Studio Do Re Mi, a da sve izgleda svetski pobrionuo se kamerman Victor Čobanović, što se tiče frizure i šminke i svega oko njenog izgleda brinula je Simona Djaković.

Sve je to lepo upakovano  na njenom youtube kanalu VUKA VIOLINA. Ali i na youtube kanlalu Studio VAV

Vuka nije samo talentovani muzičar, već i neko ko ima sve potrebne atribute da postane poznat na našoj muzičkoj sceni, od  prirodne lepote koju neosporno ima, do violine koja je njena najveća ljubav.

Muzkom je počela da se bavi još od svoje sedme godine i tokom svih ovih godina se samo usavršavala.

Jednim klikom na Play, podržaće te rad ove mlade violinistkinje i dati joj još više samopouzdanja da bude još bolja u svojoj karijeri.  

(Vuka Violina – Elements COVER)

Ovim coverom želi da prestavi sebe u što boljem svetlu i da pokaže da je neko o kome će se tek pisati.

OSTALE VESTI