MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

SUPER SREĆKO KAO SUPER MARIO !!!

  • Autor: Saša Prokić

Od kako je Korona virus zatvorio sve zemlje, pa i našu, sve je na neki način stalo, ali, da bi se ovaj nevidljivi nepijatelj pobedio, moramo ostati kući.

Foto: printsreen

U ovom trenutku muzičari su kao i svi stopirani, ali ne gube smisao za humor i dobru pesmu.

Tako je Srećko Krečar, da bi upotpunio ovo vreme koje provodi u krugu svoje porodice, pored stalnog apela na društvenim mrežama da ostanemo kući, rešio da svoje fanove oduševi, kako novim izgledom, tj brkovima, a onda došao na još lepšu ideju – stavio kapu, obukao crveni duks i odsvirao poznatu melodiju poznate igrice – Super Mario.

Video koji je postavio na facebooku naišao je na veliki broj pregleda i pozitivnh komentara..

Ali, takodje je dao jedan dobar primer svima, iako je u kućnoj varijanti, gde je svirao na svom aranžeru, nama je privukao pažnju jedan detalj, sve vreme je nosio zaštitne rukavice.

 Nosi ih i Super Mario ali ne zaštitne !!!

Srećko, kao i svi, jedva čekaju da ovo prodje i da se vrate normalnom životu . A nedavno snimljeni mega hit, OPASNO ME RADIŠ, koji je osvojio ceo region i u ovom, sada, suludom vremenu, peva se na svakom koraku.

 Srećko ovo vreme može da iskoristi da spremi novu pesmu koja će takodje uzburkati muzičku scenu.

Sve javne ličnosti apeluju da sačuvamo zdravlje, kako nas samih, tako i nama najbližih, da ostanemo kod kuće, ali da bi iz ove izolacije izašli psihički stabilni, treba naći način da vreme prodje što bolje i lepše, pa ako ste malo klonuli duhom, neka vam video Srećka Krečara uveseli bar jedan dan.

SREĆKO VAM PORUČUJE “ŽIVI I ZDRAVI BILI, I OSTANITE KOD KUĆE!!!”

SPONZOR TEKSTA

OSTALE VESTI

MILAN PETKOVIĆ -„22“