MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Stefan i Amnesia bend na zasluženom odmoru !!!

  • Autor: Saša Prokić

Tokom godine bendovi iskoriste odmor kada im se ukaže slobodno vreme.. Neko je na odmor išao u periodu od juna do kraja avgusta, tj zavisi od posla. Ali ima muzičara koji zbog zakazanih nastupa tokom leta ne mogu na odmor u tom periodu, već kada im posao to dozvoli, tako je i sa Stefanom i Amnesia Bendom..

Foto: Privatna arhiva- Stefan Mitić

Tako je ovo leto proveo i Stefan Mitić, vokal benda Stefan i Amnesia Bend.

Bend je od početka godine bio toliko aktivan i imali su mnogo nastupa širom Srbije, da, kako kaže Stefan za naš portal, nije bilo mesta odmoru.

Stefan je sa sinom i suprugom otišao u Grčku na more gde će napuniti baterije za nastavak sezone..

S obirom da je život muzičara takav da se zameni dan za noć, ovaj odmor Stefan će maksimalno posvetiti svojoj supruzi i sinu koja  su mu  najveća podrška.

Foto posalo  Stefan Mitić

Naravno, najviše vremena će iskoristiti da se malo vrati u period kada je bio mali, pa će najviše vremena provesti u igri sa  svojim naslednikm, a ko zna možda i on jednog dana postane muzičar i to bolji od svog oca .

Kako smo od Stefana saznali, ovaj odmor ce  iskoristi da se makimalno  odmori jer po povratku čeka ga veliki broj nastupa ali i ulazak u studio…

Nije za sada  hteo da nam otkrije šta se sprema da li novi cover ili singl, ali s obzirom na boju glasa i način kako Stefan i njegov  bend rade svoj posao, znamo da će to biti nešto dobro..

Nadamo se novom singlu, ali, do tada vam preporucujemo da poslusate njihov PROMO VIDEO i sami se uverite kako to radi Stefan I Amnesia bend..

OSTALE VESTI