MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

SPEKTAKULARNA prvojanuarska žurka Dženana Ločarevića u Ćupriji !!!

  • Autor: Saša Prokić

Ćuprija-Na prepunom trgu u Ćupriji, juče (1.1.2020) je Dženan Lončarević napravio spektakulranu prvojanurasku žurku. 

Da je Dženanov nastup bio odličan, govori i to da je, iako je mali grad po veličini, Ćuprija je juče bila prepuna, kako lokalnih meštana, tako i posetilaca iz drugih gradova širom Srbije, koji su ove zimske večeri bili na trgu da bi uživali u nastupu ovog vrhunskog pevača.

Mnoge je oduševio svojom spontanošću ali i profesionalizmom, jer je i na samoj probi pred nastup želeo da sve bude kako treba pa je i sam proveravao kako sve funkcioniše..

Iako je bilo hladno,  to nije omelo  nikog da se na trgu u Ćupriji okupi veliki broj njegovih fanova a bilo ih je oko četiti hiljade, ali isto tako i onih koji su iz znatiželje došli u ovaj mali grad, posle ovog nastupa su samo nosili kući odlične utiske.

Tačno u ponoć napravljen je prelep vatromet  koji je sve oduševio a posle toga Dženan je nastavio sa nastupom.

Ćupričani, ali i svi drugi posetioci će o ovom nastupu dugo pričati , jer je bilo prelepo a s obzirom da je i naša ekipa bila sinoć na trgu u Ćupriji, nadamo se da i Dženan iz Ćuprije nosi slične impresije i da je zadovoljan nastupom u pomenutom gradu.

VIDEO:  VESNA VULIĆ

A kako je u prethodnom tekstu dao izjavu za naš portal da ovo nije njegov prvi nastup u ovom pomoravskim gradu, posle ovog nastupa sigurni smo da će Dženan ponovo gostovati u Ćupriji.  

OSTALE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE