MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

PRVIH PET godina braka Marine i Danila iz Progressive benda !!!!

  • Autor: Saša Prokić

Marina i Danilo, muzički prijatelji našeg portala i članovi jagodinskog Progressive band-a ove godine su prolavili petogodišnjicu braka. Njih dvoje zajedno rade punih 10 godina,, zajedno su 6, a u braku su punih 5 godina i imaju dvoje dece.

KLIK NA SLIKU- Foto: Printsreen-instagram

Da muzički brakovi i pored raznih predrasuda itekako mogu da budu skladni u funkcionalni, Danilo i Marina su dokaz svega gore navedenog.

Pored uspešnih nastupa koje imaju širom Srbije sa svojim PROGRESSIVE BANDOM njih dvoje su bračni par koji zrači pozitivnom energijom.

Marina se pored Danila i posle pet godina oseća kao princeza i da je to jedan od načina da se pokaže da je brak idealan je to  što on uvek nadje način da je prijatno iznenadi.

Njihova kruna ljubavi je da su pored starijeg sina, nedavno dobili prelepu ćerkicu, koja će još više učvrstiti ljubav ovog estradnog bračnog para.

A kako smo saznali, njih dvoje su u krugu najbližih prijatelja i rodbine odgledali snimak sa svoje svadbe i uživali u svemu što se dešavalo tog njima najlepšeg dana u životu, kada su jedno drugom rekli sudbonosno DA.

Naša redakcija želi Marini i Danilu da dočekaju kako srebrnu, tako i zlatnu svadbu, a da mi izveštavamo  o njihovim muzičkim i životnim uspesima..SREĆNO PROGRESSIVCI 

OSTALE VESTI

MOJITO BAND –NE ZNA ONA!!!