MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

PRESTIGE BAND-Radno i uvek veselo, a pre svega PRESTIŽNO !!!

  • Autor: Saša Prokić

Ovaj beogradski bend toliko radi da jednostavno nema mesta odmoru, tome u prilog govore brojni angazmani na privatnim proslavama u Beogradu, kao i u celoj Srbiji.

Naravno kada zelite da proslavite neki vama veoma vazan dan, bilo da je to krstenje, punoletstvo ili svadba, trazite bend koji ce sve vase drage goste uveseliti do te mere da će se atmosfera dovesti do usijanja a Vaša proslava će se pamtiti i dugo prepričavati.
Članovi Prestige band-a su mladi ljudi koji su itekako popularni na našoj muzičkoj sceni, pa zbog toga pre svakog nastupa, a pogotovo na nekoj proslavi ili svadbi, veći deo protekne u slikanju sa svojim fanovima, tako da im je sada to postao ritual..ć

Kako smo saznali, Prestige Band uskoro ulazi u studio gde će za sve ljubitelje svoje muzike prirediti lepo iznenadjenje.

Nećemo mnogo otkrivati da li se radi o novom singlu ili coveru vec ćemo vam reći da se malo strpite, pa kada Prestige Band na svom oficijalnom youtube kanalu objavi iznenadjenje …. Mi ćemo biti prvi koji će vas obavestiti!!!

OSTALE VESTI

HOPA CUPA BEND-NOVI SINGL-DAJTE MI VREMENA!!!