MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

Pored dobrog glasa i stasa Dragana je i web stručnjak !!!

  • Izvor: Saša Prokić

Vokal Laguna bend-a, Dragana Mihailović, nije samo žena sa stasom i glasom već i neko ko je kompetentan u još jednoj oblasti.

Naime, Dragana je pored pevanja itekako i dobar web strunjak. Ne voli ona time da se hvali, ali po neki put uradi neki lep sajt a sam izgled sajta Laguna benda kao i njen sajt „URADI SAMA – IDEJA ZA KREATIVCE“ govori sam po sebi koliko je pored muzike posvećena i toj oblasti…

Pored sajta „Uradi sama – ideja za kreativce“ Dragana ima i svoj Youtube kanal, pa vam preporučujemo da ga odmah posetite ..Da bismo vam olakšali da posetite Draganin Youtube kanal kliknite OVDE.

Kako smo saznali od njenog supruga Bojana, ona je ta koja je napravila i održava sajt Laguna benda, nije da Dragana nema poverenja u njih, nego želi da to izgleda tip top …

Valjda to i jeste odlika žena da sve bude savršeno, tako svi koji posete sajt Laguna benda ne treba da se čude zašto je sve lepo sredjeno i upakovano.

A članovima ovog benda ostaje da se samo hvale kako imaju jedan od bolje uredjenih sajtova a Bojanu da bude ponosan što ima takvu ženu pored sebe..

OSTALE VESTI

MILAN PETKOVIĆ -„22“